Wie is RIES?


RIES computer reparatie is gespecialiseerd in de reparatie van computers en laptops. Bedrijven en particulieren kunnen met alle voorkomende computerproblemen, installaties van software en updates bij RIES computer reparatie terecht. Door onze knowhow en systeemonafhankelijke opstelling zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partner. Ook voor kleine computerproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ‘computerdokters’ stellen voor u de juiste diagnose, lossen uw computerproblemen op en adviseren over de aanschaf van passende hard- en software.

 RIES Computer Reparatie Assen
Richard Giezen (l) en Robert Bouwman van RIES Computer Reparatie
 
RIES computer reparatie is onderdeel van RIES ICT Advies.  RIES is inmiddels een gevestigde naam en autoriteit in de markt. Dagelijks bedienen wij veel klanten in de regio Assen.
 
Naast onze grote kennis en ervaring op het gebied van software en hardware, maakt RIES computer reparatie gebruik van diverse diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen wij alle computersystemen onderzoeken en repareren.
Tevens zorgen wij ervoor dat uw computer, laptop of server voorzien is van een antivirus, antispam en een firewall zodat u  geen spam, geen virus en geen schadelijke software op uw computer, laptop of server krijgt.

Voor meer informatie bel 0592-792555 of u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kunt u uw opdracht doorgeven via het opdrachtenformulier op onze site.

Hulp nodig?